Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МОН започаткувало Всеукраїнську краєзнавчу акцію учнівської та студентської молоді «Колосок Пам’яті»

Для збереження пам’яті про національну трагедію та активізації дослідження Голодомору Міністерство освіти і науки започаткувало Всеукраїнську краєзнавчу акцію учнівської та студентської молоді «Колосок Пам’яті».

Протягом 2007-2008 років пошуковими загонами навчальних закладів здійснено ряд експедицій, під час яких проведена значна робота пошуку місць поховань, свідків подій Голодомору та запису їх розповідей про події 1932-1933 років. Активізована робота учнівської та студентської молоді щодо вивчення трагічних сторінок історії, Голодомору та політичних репресій. У загальноосвітніх та навчально-виховних закладах проводитимуть тематичні виставки та виховні заходи, присвячені трагічним подіям 32-33 років ХХ століття.

Нагадаємо, 17-21 листопада 2008 року у всіх школах, вищих та професійно-технічних навчальних закладах України відбудеться Урок пам’яті «Голодомор 1932-1933 років в Україні».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com