Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Позачергове засідання уряду

Кабінет міністрів України має намір затвердити тимчасовий порядок використання коштів стабілізаційного фонду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила сьогодні прем«єр-міністр України Юлія Тимошенко, відкриваючи позачергове засідання уряду.

«Сьогодні ми маємо прийняти кілька рішень у невідкладному порядку. Перше з них — це тимчасовий порядок використання коштів стабілізаційного фонду», — сказала Ю.Тимошенко.

За її словами, сьогодні уряд також розгляне порядок участі держави в капіталізації банків. «У світі ця (фінансова) криза трактується як банківська криза, і саме тому сьогодні і в Україні, насамперед нам, необхідно захистити національну банківську систему, котра є практично кровоносною системою економіки, нормальне функціонування якої залежить сьогодні і від повернення депозитів громадянам, і від можливості кредитувати реальну економіку», — підкреслила прем`єр.

Крім того, за ініціативою міністра економіки Богдана Данилишина до порядку денного позачергового засідання Кабміну включене питання про схвалення меморандуму про взаєморозуміння між урядом США і Кабінетом міністрів України.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com