Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Австралія планує обмежити приплив іммігрантів

За словами міністра по питаннях імміграції Кріса Єванса, рішення буде прийнято після публікації в листопаді даних про стан економіки країни за останніх півроку.

При цьому він відзначив, що нинішня австралій­ська міграційна програма, яка має на меті залучення в країну кваліфікованих фахівців, була розрахована на зростаючу економіку і брак робочої сили. «Коли ці параметри міняються, уряд повинен тверезо оцінити ситуацію і прийняти рішення, ґрунтуючись на наявній інформації», — сказав міністр. В той же час К. Еванс підкреслив, що це рішення буде непростим, оскільки іммігранти купують нерухомість, збільшують зростання попиту і тим самим приносять користь економіці країни. Відзначимо, що деякі країни раніше також заявили про намір обмежити іммі­грацію. Зокрема, напередодні заступник британського міністра з питань імміграції заявив, що через економічну кризу Великобританія може обмежити число мігрантів, що приїздять до країни.

 

www.rbc.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com