Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Змагання альтернативних законопроектів

У Верховній Раді зареєстровано низку законопроектів, пов’язаних з подоланням наслідків фінансової кризи, її впливу на українську економіку й змін до держбюджету на 2008 рік. Про це повідомляє офіційний сайт Верховної України Ради.

Кабінет міністрів подав до парламенту два законопроекти -»Про мінімізацію впливу світової фінансової кризи на економіку України» і законопроект «Про внесення змін до закону України «Про державний бюджет України на 2008 рік і про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

Крім того, два законопроекти про запобігання й протидію наслідкам світової кризи зареєстрували в парламенті народні депутати — Сергій Терьохін (БЮТ) і його колега Ксенія Ляпіна(НУ-НС).

Також стало відомо, що уряд України не вніс статтю фінансування позачергових виборів до Верховної Ради в проект змін до закону про державний бюджет на 2008, поданий до парламенту, повідомляє «Інтерфакс-Україна». Проект зареєстрований у Верховній Раді ввечері в середу й розміщений на офіційному сайті парламенту.

У документі, зокрема, передбачено збільшення вдвічі фінансування на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних і міських голів (до 28,8 млн грн).

Проектом також встановлено, що надходження від приватизації понад обсяги, визначені раніше, будуть спрямовані на створення Стабілізаційного фонду в держбюджеті. Засоби фонду прямують, у першу чергу, на інвестування економічних проектів і подолання на­слідків фінансової кризи.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com