Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Що робити, щоб добре жити?» - відповідь на це питання знає Ігор Кріль

Політична нестабільність, фінансова криза, позачергові парламентські вибори — питання, які сьогодні цікавлять усе небайдуже людство. Не стоїть осторонь й керівництво Академії, яке вже вкотре організовує зустріч студентів з політичними діячами нашої держави. На засіданні членів Дискусійного клубу студенти мають можливість з’ясувати хвилюючі для них питання, поринути у світ політичних перетворень, зрозуміти, що майбутнє людства залежить від молодого покоління.

Почесний гість дискусійного клубу сьогодні — Ігор Іванович Кріль, член фракції «Наша Україна — Народна Самооборона», голова партії «Єдиний центр». Народився на Львівщині. Освіта — Львівський політехнічний інститут, механіко-технологічний факультет. Працював інженером-програмістом. Пізніше — директор малого підприємства «Свопінг» (м. Мукачеве), заступник голови правління ТОВ «Барва» (фірми, яку свого часу заснував нинішній керівник президентського Секретаріату Віктор Балога). 2000 рік — перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації. 2005 рік — виконувач обов’язків заступника голови Закарпатської облдержадміністрації, голова Державної податкової адміністрації у Закарпатській області. На минулих парламентских виборах обраний до Верховної Ради за списком «Нашої України».

В МАУП готують майбутню українську еліту, яка змінить життя на краще в умовах тяжкої політичної та фінансової кризи. Молодь — майбутнє України, і тільки їй вирішувати як далі жити.

«Розчистити дорогу для молодого покоління — основне завдання партії «Єдиний центр»- повідомив Ігор Кріль. Оскільки в державі відбуваються різноманітні перетворення і парламент не працює, то особливу увагу депутат приділяє партії «Єдиний центр». Політик розповів, що він є ініціатором внесення змін до законопроектів, які є необхідними для життя. Один з них — обмежити місця встановлення ігрових автоматів, який, на жаль, прийняли не всі партії. Актуальним, на його думку, є закон про зміну виборів народних депутатів, який дасть змогу виборцям бачити ту конкретну людину, яка є членом певної партії. Щодо сьогочасної політичної ситуації в країні та шляхів подолання кризи висловив свою точку зору: «Політична криза буде тим дешевше — чим швидше відбудуться вибори» На думку депутата, доля політичного процесу містить два шляхи вирішення проблеми: або відбудуться вибори, або запрацює парламент. Правник вірить, що після виборів політичне становище держави зміниться на краще, у парламенті будуть мінімум дві нові політичні сили.

Щодо відносин між президентом та прем’єр-міністром України зазначає: «В державі має бути президент і має бути прем’єр-міністр, і разом вони мають працювати над тим, щоб життя у країні було кращим, адже це обов’язок політиків високого рангу. Прем’єр-міністр має працювати над економічними і соціальними проблемами нашої держави».

Кожен з нас, мабуть, неодноразово запитував: «Що робити, щоб добре жити? Відповідь на це питання знає Ігор Кріль: «Для того, щоб добре жити, потрібно любити те, що вас оточує».

 

Наталя Василець

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com