Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Литвин знає, що потрібно робити

Лідер фракції Блоку Литвина у Верховній Раді Володимир Литвин не розуміє, чому голова ВР Арсеній Яценюк «не переймається тим, щоб організовувати роботу парламенту».

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.Литвин заявив на прес-конференції у Житомирі.

«Сподіваюся, що завтра, якщо працюватиме Верховна Рада, у нас (у фракції Блоку Литвина — УНІАН) буде можливість визначитись ще раз і сказати, як ми оцінюємо те, що відбувається у країні і що потрібно робити далі. Взагалі, я дивуюся, що голова ВР не переймається тим, щоб організовувати роботу парламенту», — сказав В.ЛИТВИН.

При цьому він зазначив, що не можна переривати діяльність будь-якої гілки влади, і парламент повинен працювати до формування нового складу ВР у тому випадку, «якщо нові вибори відбудуться».

«Ми маємо сьогодні парадоксальну ситуацію, коли Президент, прем’єр-міністр, голова ВР, біль­шість ВР, абсолютно весь уряд та державні адміністрації є представниками одного політичного табору — помаранчевого. Вони з’ясовують стосунки, а тим часом країна втрачає надію на більш-менш пристойне життя», — заявив В.Литвин.

Він закликав політиків зізнатися у тому, що вони «не можуть вивести країну з глухого кута».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com