Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Янукович про смерть коаліції

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про те, що будь-які конфігурації в парламенті без участі основних сил держави «приречені».

Про це він сказав під час свого виступу у парламенті одразу після оголошення голови Верховної Ради Арсенія Яценюка про припинення діяльності демократичної коаліції.

«Ми говорили, що помаранчеві політики маніпулюють прагненням народу до справедливості і правди. Вони використовую громадян для досягнення своїх цілей, що не мають нічого спільного з обіцянками принести Україні процвітання, лад та рівність усіх перед законом», - заявив Янукович.

Лідер Партії регіонів наголосив, що «політика помаранчевих призвела до того, що Україна тривалий час жила в режимі перманентних потрясінь, криз та скандалів».

«Дворцові перевороти змінювалися достроковими виборами. Дострокові вибори - погіршенням ситуації всередині країні, ростом цін та інфляцією, зниженням рівня життя людей, падінням міжнародного авторитету України», - продовжив він.

«Усі наші заклики об’єд­натися, відмовитися від поділу на демократії і не демократію ігнорувалися... Народ переконували, що альтернативи демократичній коаліції немає», - додав Янукович.

«Сьогодні цей процес завершено. І як я казав, віз уже приїхав і застряг у болоті. Так звана демократична коаліція, яка насправді ніколи не існувала, зникла як роса на сонці», - заявив лідер Партії регіонів.

«Змарновано час і колосальні зусилля, розбазарено ліміт довіри міль­йонів у спроможність нинішньої влади вивести державу на шлях демократії та розвитку», - додав він.

Янукович заявив, що вихід із нинішньої ситуації «лише в об’єднанні, але об’єднанні з українським народом».

«Жодна з політичних сил, представлених у Верховній Раді, не зможе подолати кризу самостійно. І будь-які нові конфігурації, створені без участі основних сил в державі, приречені», - попередив лідер Партії регіонів.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com