Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Фінансисти набувають кваліфікації

Під звуки старовинного студентського гімну «Гаудеамус» завершився сьогодні четвертий рік навчання студентів Інституту міжнародної економіки та фінансів МАУП. Близько 180 випускників денної форми спеціальностей «Банківська справа», «Фінанси», «Маркетинг», «Облік та аудит» досягли кваліфікаційного рівня — бакалавр та отримали відповідні дипломи.

У складі президії були директор Інституту міжнародної економіки та фінансів імені Святої Великої княгині Ольги Микола Базась та декан Геннадій Бондаренко. З вітальним словом звернувся до випускників генеральний директор Президентського університету МАУП Валерій Захожай: «Шановні випускники! Сьогодні можна з впевненістю сказати, що ви відбулися як молоді фахівці — бакалаври. Ви отримали новий статус у суспільстві, а ми звітуємо перед державою, що випускаємо нову плеяду професійних фахівців у галузі економіки. Ми переконані, що здобута вами освіта допоможе вам досягти значних кар’єрних успіхів та посісти достойне місце у суспільстві. Пам’ятайте, ви — обличчя Академії.» Зазначимо, що більшість випускників четвертого курсу продовжать освіту в Академії до рівня магістра, а згодом, ті хто обере кар’єру науковця зможуть вступити і до аспірантури та докторантури МАУП. Тож у добру путь, а знання, здобуті в Академії стануть підтримкою на шляху до професійних вершин.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com