Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Команда МАУП взяла участь у Студентській вітрильній регаті 2008

Другий рік поспіль на хвилях Дніпра за підтримки Федерації вітрильного спорту України проводиться молодіжна вітрильна регата «Університетський кубок» 2008, цього року у змаганнях взяли участь шість команд з трьох вищих навчальних закладів. У кожній команді було щонайменше чотири учасника, кожен з яких перш за все повинен був володіти спритністю та вправністю у роботі з вітрилом, що примхливо здимається під поривами вітру.

Вітрильний спорт — це, перш за все, захоплення романтиків, адже аби ходити під парусом треба мати відповідний характер — чесність, відкритість, почуття відповідальності, командний дух і загартованість — риси притаманні спортсменам, які змагаються між собою і зі стихією, спільно керуючи вітрильником. А цього року переможцями студентської регати стала команда Києво-Могилянської Академії, друге місце посіла команда Київського національного університету ім. Т.Шевченка, а третє вибороли студенти Міжрегіональної Академії управління персоналом.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com