Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Балога і Ющенко на «полюванні»

Група «Народна самооборона» зареєструвала у Верховній Раді постанову про політичні репресії в Україні та вимагатиме її розгляду найближчим часом.

Про це журналістам повідомив один з депутатів НУНС Юрій Гримчак. Водночас інший член «Народної Самооборони» Олесь Доній підтвердив, що НС відмовляється брати участь у спільному засіданні фракції НУНС з Президентом Віктором Ющенком. «Нам було відмовлено в окремій зустрічі «Народної Самооборони» на чолі з Юрієм Луценком з Президентом. Нас намагаються розтягти сепаратно, тому «Народна самооборона» відмовляється від участі в зустрічі», — заявив він. Доній зачитав вимогу «Народної Самооборони» до Секретаріату Президента звільнити главу Секретаріату Президента Віктора Балогу та Генпрокурора Олександра Медведька. Також вони вимагають припинити політичні репресії проти членів «Народної самооборони». «У державі розпочалася кампанія з полювання на самостійно мислячих політиків. Тиждень тому фракція НУНС звернулася до Президента з вимогою припинити політичні репресії проти активістів «Народної самооборони, — заявив Доній. — У відповідь отримали лише активізацію політичних репресій з боку Генпрокуратури та СБУ, чиї дії явно координуються Секретаріатом Президента».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com