Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Журналіста били, щоб не знімав?

У неділю ввечері у Донецьку після закінчення матчу «Шахтар» — «Металіст» було побито фотокореспондента агентства «Укрінформ» Ігоря Ткаченка.

Про це «Острову» повідомив сам потерпілий. Зі слів Ткаченка, під час виконання ним своїх службових обов’язків на нього накинувся директор РСК «Олімпійський» Геннадій Калищук і, викрикуючи лайливі слова та погрози, заборонив здійснювати фотозйомку президента ФК «Шахтар» Рината Ахметова, який сидів у VIP-ложі стадіону.

Крім Ахметова, на трибуні для почесних гостей були присутні народний депутат Борис Колесников і губернатор Донецької області Володимир Логвиненко. На запитання фотокора, чому не можна фотографувати цих людей, директор стадіону спочатку вдарив по об’єктиву фотоапарата, а потім — фотокореспондента в обличчя.

Після цього, за словами Ткаченка, пішли словесні погрози, аж до обіцянки фізичної розправи людьми Калищука за межами стадіону.

Після цього інциденту Ткаченко викликав наряд міліції Київського РОВС, що прийняв заяву від потерпілого.

Одразу ж після уходу міліції потерпілого на машині доставили до відділення нейрохірургії лікарні імені Калініна, де після обстеження йому поставили діагноз: струс головного мозку і забиття м’яких тканин в ділянці лівої щелепи.

Зараз фотокореспондент Ткаченко перебуває на лікуванні в лікарні імені Калініна. Потерпілий обіцяє надати всі документи, що стосуються інциденту, який стався на «РСК «Олімпійському».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com