Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Роман Скрипін очолив Незалежну медіа-профспілку України

Романа Скрипіна обрано головою Незалежної медіа-профспілки України. За його обрання проголосував 31 із 57 делегатів ІІ етапу з’їзду НМПУ, який відбувся 23 лютого у київському Будинку вчених. Він був єдиним претендентом на пост голови НМПУ.

Сергій Гузь, якого висунули на цей пост збори Київської незалежної медіа-профспілки 9 лютого, узяв самовідвід, повідомляє Телекритика.

Відмовився балотуватися на пост голови НМПУ і Єгор Соболєв, якого висували присутні на з’їзді.

За словами Романа Скрипіна, зараз він займається розробкою концепції нового телеканалу. Відповідаючи на запитання делегатів з’їзду, Скрипін зазначив, що, на його думку, Медіа-профспілка не має брати гранти на свою діяльність і повинна мати постійно діючий виконавчий орган.

Делегати з«їзду проголосували за обрання Сергія Гузя першим заступником голови НМПУ, а Олександра Зінченка — заступником.

До цього часу головою НМПУ був Сергій Гузь.

Незалежна Медіа-профспілка України — це всеукраїнська професійна спілка, яка об’єднує журналістів та інших працівників ЗМІ, захищає професійні, соціальні та трудові права співробітників мас-медіа, допомагає становленню прозорих правил роботи на українському медіа-ринку.

З травня 2006 року Незалежна Медіа-профспілка України є членом Міжнародної федерації журналістів, яка об’єднує понад 600 тисяч журналістів із 114 країн світу.

За матеріалами інтернет-сайтів

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com