Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Правовий нігілізм як амплуа міністра освіти

Представникові Уповноваженого
Верховної Ради України з прав людини
В. Яценку

Міжрегіональна Академія управління персоналом висловлює свою повагу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Н.Карпачової і до Вас як до її Представника та інформує про таке.

У нашому листі № 3970 від 30 серпня 2007 року ми повідомляли про ігнорування міністром освіти і науки України С.Нікола­єнком законів України, судових рішень і прав випускників МАУП, які є громадянами України і на них також у повному обсязі поширюється юрисдикція Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

У своєму листі Ви повідомляєте, що міністр С.Ніколаєнко поінформував Уповноваженого з прав людини, що МОН всіляко сприятиме випускникам Академії, які не отримали дипломи про освіту, у завершенні навчання та отриманні документів про освіту державного зразка. Це були б дуже приємні слова, якби вони були правдивими.

Насправді С.Ніко­ла­єнко свідомо обманює Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, оскільки й не думає видавати випускникам Академії дипломи державного зразка.

Київський апеляційний адміністративний суд ухвалою від 5 листопада 2007 року відмовив у задоволенні апеляційної скарги МОН і залишив постанову Господарського суду Києва від 08.06.2007 р. у справі № 24/735-А про зобов’язання МОН видати 4 655 дипломів випускникам Академії чинною. Замість виконання законного рішення Господарського суду, а також цілої низки рішень районних, міських і обласних апеляційних судів за позовами випускників Академії С.Ніколаєнко дає своїм підлеглим вказівки продовжувати судову тяганину у вищих спеціалізованих судах і Верховному Суді України, демонструючи тим самим повну зневагу до закону, судових рішень і долі тисяч молодих людей — випускників Академії, тримаючи їх заручниками своєї упередженої, ненависної політики до недержавної системи освіти України і її найяскравішого представника Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Направляємо на Вашу адресу кілька судових рішень, якими дії МОН визнано неправомірними і зобов’язано видати випускникам заслужені ними дипломи державного зразка.

Ректор МАУП
М.Головатий

Секретар Наглядової ради МАУП
В.Короткін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com