Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МВС починає місячник здачі зброї

З метою виведення зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів і матеріалів із незаконного обігу Міністерство внутрішніх справ з 1-го по 30 листопада проводить місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів.

“Громадяни, які добровільно звернуться в міліцію з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності», — сказано в повідомленні департаменту громадської безпеки МВС.

У повідомленні також зазначається, що ті, хто добровільно здасть мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю надалі зможуть, після оформлення відповідних документів, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати його на законних підставах.

“Просимо врахувати, що пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструються у випадках і в порядку, передбаченому чинним законодавством України», — підкреслюється в повідомленні. Докладнішу інформацію про місячник добровільної здачі зброї можна буде отримати у працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com