Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОЖИДОВІЛІ СОЦИКИ

«Фосфорна катастрофа» на Львівщині мала б забити останній цвях у домовину як мінімум кількох політичних кар’єр. Передусім соцдема Шуфрича. «Міністр катастроф», всупереч своєму вуличному прізвиську, на місце аварії не поспішав. Керував з Лондона. Звідти, як ви розумієте, видніше.

Дивна річ! Коли в якихось там Малих Висранцях на весіллі гості труяться зіпсованим «олів’є», то наш Шустрич — тут як тут!

А що йому до того, що у львівських аптеках зникло активоване вугілля! Шустричу голова не болить. А хто там у нас міністр охорони здоров’я? Теж социк? Кажете, ні? Облиште, всі вони социки, тільки пошкреби.

Про віце-прем’єра Кузьмука годі й говорити. Він навіть не соцдем чи просто социк, він совок — о-о-отакий величезний. Одного дня називає аварію другим Чорнобилем, а наступного — дозволяє пити воду з відкритих колодязів у зоні ураження. Засмерділо «чорнобильськими соловейками 1986-го року»...

Просто социк Рудьківський, сидячи в Києві, демонструє миті руки. Мовляв, з колією там було «всьо чотко». Ага! Як у тій легендарній залізничній катастрофі, де шматком мотузки чи то переводили стрілку, чи то навпаки — виводили її з ладу. Справу, до речі, зам’яли. У стовідсотково соцівський спосіб.

Але якщо можна щось і порівнювати з Чорнобилем, то це ту воістину страшну катастрофу в освіті, яку вчинив гіперсоцик Ніколаєнко з допомогою усіляких там рабиновичів-долганових. Їхні колективні зусилля знову окомунячити всю освіту через протизаконну ліквідацію найкращих недержавних ВНЗ призвели там до фактичної монополізації Міністерством ос­віти гіперкорупції. Якщо це Болонський процес, то товариш Ніколаєнко — Емануїл Кант.

А що ж до ліквідації катастрофи біля містечка Ожидів, то найкращим коментарем буде фраза, знайдена нами на форумі сайту «Укрцентр»: що робити, якщо на всю Україну один протигаз, та й той у Шуфрича?

За інформацією інтернет-видання «Акценти»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com