Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Найман відповість за Гітлера

У газеті «2000» відомий у 2004 році не багатьом любителям єврейської історії «вчений секретар» незареєстрованої «академії» імені Шимона Дубнова Олександр Найман, який теж пнеться в передові борці з «антисемітизмом», опублікував порівняльну таблицю висловлювань з видань Міжрегіональної Академії управління персоналом і гітлерівською «Майн Кампф». О.Найман намагався довести «схожість» висловлювань «біснуватого фюрера» з публікаціями професорсько-викладацького складу МАУП.

Академія і вісім авторів її видань звернулися до Печерського суду Києва з позовом про захист честі, гідності і ділової репутації з відшкодуванням завданої моральної шкоди. І плакали б грошики О.На­й­мана і «Газетного комплексу «Інтернет-Медіа» (видавець газети «2000» — головний редактор-провокатор С.Кічігін), але встигли відповідачі знайти стежинку до суддівського серця, і той залишив позов без розгляду (кажуть, небезкорисливо — за 2 000 у.о.).

За скаргою позивачів Апеляційний суд Києва визнав дії судді безпідставними, скасував його ухвалу і направив справу на розгляд в той же суд, в іншому складі суду.

Усіляко намагаючись уникнути відповідальності, О.Найман і Ко організували безпідставну касаційну скаргу до Верховного Суду України, сподіваючись на багаторічне відкладення касаційного розгляду.

За дорученням Верховного Суду України Апеляційний суд Донецької області розглянув справу і ухвалою від 4 червня 2007 року відмовив у задоволенні касаційної скарги, залишив ухвалу Апеляційного суду Києва чинною. Ухвала оскарженню не підлягає.

Тепер О.Найману і С.Кічігіну доведеться все ж таки відповідати за наклепницькі твердження, надруковані в газеті «2000».

Департамент правового захисту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com