Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Малинуватий «Вечірній Київ»

Донедавна нормальна україномовна газета «Вечірній Київ» розійшлася (чи розходилася) не на жарт. І причиною цьому стали «антисеміти» з МАУП. Вони не дають спокійно жити новим єврейським хазяям Києва і газети, що либонь вирішили — просіоністську владу в Києві встановлено повністю й остаточно.

В газеті стали з’являтися пасквільні матеріали на тему «антисемітизму» МАУП, «антиєврейської» пропаганди і «ксенофобії».

Показово, що черговий брудний матеріал проти МАУП газета вихлюпнула у номері за 22 червня 2007 року — День пам’яті жертв нацизму.

Невідомий до цього часу Володимир Малінін опублікував аж (!) дві статті, присвячені МАУП. Але нічого нового цей новий антимаупівець і антиукраїнець читачам не повідомив. Тут звинувачення Академії і в систематичній антиєврейській пропаганді (щоправда, сам Малінін не навів жодних прикладів і не повідомив, що це за звір такий «антиєврейська пропаганда»), і в фінансуванні країнами арабського світу (щоправда, з посиланням на «дослідників єврейської історії» Сьоми Авербаха й Олександра Наймана — дуже ненадійні джерела інформації, які програли Академії три судові справи в усіх трьох інстанціях).

Виявляється, за В.Ма­лініним, що МАУП все ж таки програла професору Києво-Могилянської академії О.Гараню. Він навіть навів як приклад рішення Голосіївського районного суду Києва, «забувши» згадати ухвалу Апеляційного суду Києва, якою скасовано це рішення, після чого О.Гарань старанно обходить тему «антисемітизму МАУП». І якщо спитають його в суді по-серйозному, він радше скаже: «А я що, я нічого такого не говорив». Отака суть сіоністських прихвоснів. І все ж вони намагаються провокувати: «Невідомо, з яких причин, навіть маючи на руках судові рішення, влада не звертає уваги на процеси, що відбуваються в МАУП». Спішимо задовольнити інтерес В.Малініна, який, начебто, сім місяців працював в Академії, а так і не розібрався, що ж таке відрядна оплата праці.

В Академії відбувається нормальний навчально-виховний процес.

Академія виграла не тільки більш як 30 судових спорів у всіх інстанціях у справжніх антисемітів, нацистів і расистів на кшталт Рабиновича, Блайха, Кацмана, Наймана, Шлайєна, які намагалися звинуватити її в якостях, притаманних їм самим, а й усі позови у Міністерства освіти і науки України, яке повинно не тільки видати студентам заслужені дипломи, а Академії ліцензії, а й вибачитися за недолугість своїх окремих представників.

В.Малінін стверджує, що не всі студенти в МАУП розумні. Це, мабуть, правда, як є правдою і те, що в газеті «Вечірній Київ» не всі працівники, журналісти і дописувачі дурні. Але різниця в тому, що не зовсім розумних студентів МАУП відсіює. А чи відсіюють дурних (наше оціночне судження) журналістів на кшталт В.Малініна у газеті «Вечірній Київ»? А у Київській мерії?

Автор статті, який виконує роль сіоністського підбріхувача, стверджує, що МАУП — це бізнес-проект сім’ї Щокіних та їхніх близьких друзів. Так, це правда, ідея створення потужного національно орієнтованого навчального, наукового і видавничого комплексу належить Георгію Щокіну, до розвитку цієї ідеї було долучено десятки акціонерів, тисячі професорів і викладачів, десятки тисяч студентів. Серед випускників Академії, яких близько 40 000, є представники політикуму, бізнесу, управлінці всіх галузей величезного українського господарства і 30 країн світу.

Одним з головних складників «бізнес-проекту» під назвою МАУП є її правдива, об’єктивна і послідовна позиція у відстоюванні справді українських інтересів і цінностей, захист національних традицій і культури, викриття різноманітних сіоно-хабадських планів поневолення України і її народу та шовіністичних проявів, що більш за все і не подобається новітнім «хазяям» Києва й України та їхнім поплічникам, викликає в них злість і ненависть. Але Академія й надалі буде проводити чітку і правдиву національно орієнтовану позицію, на це дає їй право вітчизняне і міжнародне законодавство, об’єктивне дослідження і розуміння історичних, соціальних, політичних і економічних процесів.

Юристи Академії вивчають публікації у газеті «Вечірній Київ» для позову для газети, автора та головного редактора. Цілком ймовірно, що моральна шкода, пред’явлена їм, становитиме значну суму, що примусить брехунів у майбутньому бути обережнішими, хоча ціна малініним, кострицям та таким, як вони, гріш у базарний день.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com