Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Вечірній Київ» «заантисемітизувався»

Тривалий час газета «Вечірній Київ» була улюбленим виданням киян, а її наклад становив більш як 100 000 примірників. Після кількох публікацій у 90-х роках минулого століття на фактично заборонену, але об’єктивну так звану єврейську тематику і кількох судових розглядів, в принципі, цілком успішних для газети, редакцію врешті-решт, як це часто бувало у світовій практиці, «заламали».

Видання поступово стало сіреньким, нецікавим, зменшило у кілька разів свій наклад, який сором’язливо навіть не вказує у своїх вихідних даних. 1 червня 2007 року воно нарешті показало своє справжнє новітнє сіонізоване рило, опублікувавши цілу підбірку матеріалів, присвячених незаконному знесенню книжкового кіоску МАУП на розі вулиць О.Теліги і Мельникова.

«Антисемітів зупинили краном», «ліквідовано кіоск скандальної академії МАУП, в якому поширювали антисемітську літературу», такі «яскраві» заголовки подала газета, не думаючи про наслідки бездумних і безглуздих звинувачень, за які доведеться відповідати у судовому порядку з відшкодуванням моральної шкоди.

Взагалі в метаморфозі перетворення українського видання в сіонізований пасквіль нічого дивного немає, якщо врахувати, що засновником газети є Київська міська рада, в якій провідну роль відіграють сіоністи Черновецького, а в.о. головного редактора — такий собі Роман Костриця, який намагається прислужитися недолугому мерові, навіть не задумується над наслідками своїх ганебних дій.

Але доля зрадників і брехунів відома — їх чекає народна ганьба і забуття.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com