Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Сіоністські герої» знову програли

Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні апеляційної скарги Й.Зісельсу, якого представляв захвалений О.Фель­д­маном адвокат В.Яку­бенко (який на словах постійно виграє у МАУП, а насправді вкотре бездарно програв її справді висококваліфікованим юристам). У своїй скарзі Й.Зісельс просив скасувати рішення Голосіївського районного суду Києва, який також відмовив йому в задоволенні позовних вимог до Міжрегіональної Академії управління персоналом та Г.Щокіна про визнання недостовірною інформації, поширеної про нього газетою «Персонал Плюс», та її спростування.

Нагадаємо, що наша газета опублікувала низку матеріалів про оборудки одного з активних діячів «сіоністського руху» в Україні Й.Зісельса і назвала його «скандально відомим», поставивши в провину «зраду національних інтересів України», «організацію на території колишніх радянських республік (передусім в Україні) так званих єврейських центрів, які свідомо, шахрайськими методами пограбували «сотні єврейських сімей».

Слід зазначити, що всі ці матеріали взято з єврейських джерел, до яких Й.Зісельс не пред’являв жодних претензій, а ось надрукована в українському виданні інформація йому чомусь не сподобалася. Можливо, в Україні в нього родичів, знайомих і друзів більше, ніж на землі обітованій і якось незручно постати перед ними в непристойному вигляді. На жаль, у Секретаріаті Президента України «не помічають» справжніх «заслуг» цього «діяча» і час від часу удостоюють його високих українських державних нагород, яких він навряд чи заслуговує. Чи не поділився, бува, пан Зісельс «своїми» грошиками з кимось із можновладців?

Що цікаво: цей «зрадник національних інтересів України» активно лобіює разом зі своїм не зовсім адекватним, як на нашу думку, адвокатом питання реституції «єврейської власності» в Україні, до списку якої він вніс близько 15 тисяч об’єктів. Чи не забагато? А може, треба спочатку відшкодувати багатосотмільярдну шкоду, завдану єврейсько-більшовистським режимом українській нації, а тоді вже й ставити якісь питання до українців.

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com