Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП вибирає Королеву Краси

Цими днями в кінозалі «Україна» Міжрегіональної Академії управління персоналом відбувся конкурс «Студентська красуня Президентського університету МАУП — 2007». У ньому взяли участь 12 конкурсанток.

Дівчата змагалися в п’яти номінаціях. Перша з них — «Візитівка рідного краю»: за кілька хвилин потрібно було передати колорит та специфіку рідного краю (дозволялося використовувати підібрані учасницями відеоматеріали та музичний супровід). У другій — «Весняні фантазії» — потрібно було продемонструвати власні таланти та здібності (хореографія, декламація, вокальні, поетичні, інші вміння). Дівчата також змагалися в номінаціях «Пляжний сезон», «Вихід у вечірній сукні» та «Королева фото-об’єктиву» (ІІІ, IV,V конкурси). В останньому потрібно було подати три професійно зроблені фотографії різних форматів.

Перемогу та титул «Міс президентського університету МАУП» отримала Катерина Гурдіна (Інститут Менеджменту економіки та фінансів). Віце-міс стали Стелла Гусейнова з Інституту лінгвістики (ІІ місце) та Оксана Циганчук з Інституту соціальних наук (ІІІ місце). Переможниці боротимуться в фінальному конкурсі за звання «Міс МАУП — 2007».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com