Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Прорив» начхав на прикордонників

Як стало відомо кілька днів тому, до Криму нелегально пробрався ватажок євразійців-українофобів з організації «Прорив» громадянин Росії Олексій Добичін, раніше депортований українськими силовиками із Криму в Москву і оголошений персоною нон-грата. Про це сам Добичін розповів «Новому Регіону». Як пояснив сам Добичін, йому це вдалося, оскільки він скористався з корумпованості деякої частини прикордонників на Півдні України.

За словами ватажка виродків-українофобів, у Криму він провів цілу низку зустрічей із «суспільно-політичними діячами в Україні», і навіть «вирішував особисті питання». Він також заявив, що влада в Україні наразі нестабільна, тому його однодумці готуються до чергових антиукраїнських дій.

Під час візиту лідера «Прориву» до Криму його помітили органи правопорядку. «Сам, звісно, до них не ходив, — каже Добичі. — Але вже найближчим часом відбудеться суд, де юристи доводитимуть незаконність моєї депортації».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com