Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Правова допомога малоза­безпеченим

Голові Наглядової ради МАУП
Щокіну Г.В.

Шановний Георгію Васильовичу!

Правову допомогу малозабезпеченим верствам населення, особливо ветеранам війни та ветеранам ВМФ, Ви надаєте через свої юридично-консультаційні центри «Правнича клініка», з якими укладено договір про надання правової допомоги членам Товариства ветеранів ВМФ Києва.

Діяльність такої інституції є підтвердженням прагнення до демократії та сприяння в реалізації принципів гуманізму та справедливості, що проголошені в Конституції України. Завдяки зусиллям Ваших викладачів-юристів Ю.Ящуринського, О.Міхатуліної, адвокатів П.Литвина, Я.Колеснікова було дано правову допомогу членам організації щодо захисту виплати пенсій, грошових компенсацій, з питань цивільного, трудового та житлового права.

Шановний Георгію Васильовичу, ветерани товариства підтримують Вашу діяльність на шляху становлення України як правової, соціальної держави, втілення в життя демократичних цінностей та запровадження в нашій державі прогресивних світових концепцій громадянського суспільства.

Просимо заохотити Ваших співробітників за кінцевими позитивними результатами докладених зусиль і щиро бажаємо Вам успіхів у цій надто складній справі.

Голова ветеранів ВМФ
С.Шерухаєв

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com