Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

США та Ізраїль керують Україною?

Як стало відомо від поінформованого джерела, наближеного до президентських структур, Президент України Віктор Ющенко справді дав вказівку Службі безпеки України взяти під контроль діяльність Міжрегіональної Академії управління персоналом і її відокремлених структурних підрозділів.

Джерело повідомило, що ініціатива ліквідації відокремлених структурних підрозділів МАУП виходить безпосередньо від В.Ющенка і його дружини К.Чумаченко, яка тривалий час була співробітницею Держдепартаменту США і фактично залишається впливовою представницею цієї структури в Україні. На В.Ющенка здійснюють тиск щодо застосування «кардинальних» заходів впливу проти МАУП США та Ізраїль. Міністр освіти і науки України С.Ніколаєнко, який отримав завдання через адміністративні процедури позбавити МАУП ліцензій на освітню діяль-ність, є тільки «шісткою» у цьому злочинному ланцюгу.

Ми неодноразово повідомляли, що певні структури США та Ізраїлю грубо втручаються у внутрішні справи України, протизаконно вимагаючи закриття патріотично налаштованого приватного ВНЗ, який своєю інформаційною і науковою діяльністю викриває хабадсько-сіоністські плани щодо встановлення світового панування.

Замість проявити належну державницьку мужність, показати себе справжнім українським Президентом, дати відсіч єврейським расистам В.Ющенко, ігноруючи право на свободу думки і слова, закріплене вітчизняним і міжнародним законодавством, рішення судових і правоохоронних органів, які не знайшли в діяльності МАУП будь-яких «ксенофобських», «антисемітських», «расистських» і «антирелігійних» дій, іде на поводу в антиукраїнських сил, «дає хід» протиправним, репресивним, адміністративним заходам проти законослухняної, чесної і правдивої організації, відновлюючи тим самим практику страшних років сталінських репресій 1937 — 1939 рр.

Переконані, що нечесна, непорядна, антиконституційна і протизаконна діяльність В.Ющенка у штучно створеній єврейськими расистами «проблемі МАУП» за об’єктивного розслідування у судових і правоохоронних органах знайде свою належну оцінку і винні у незаконному переслідуванні українського навчального закладу понесуть заслужене покарання.

Не МАУП є проблемою для України, а такі люди, як С.Ніколаєнко і такі, як він, готові плазувати перед сіоністсько-хабадськими покидьками і виконувати їхні злочинні накази. Це вони — справжнє зло Української України. Якщо наш Президент цього не зрозуміє, — то це його особистою ганьбою.

Департамент правового захисту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com