Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВБИВСТВО У ВНЗ

Недавно вітчизняні ЗМІ облетіла страшна звістка про вбивство співробітника «5 каналу» Євгена Опанасюка. Двоє напали на одного, одразу почали бити.

У підсумку — сім ножових поранень, що спричинили смерть людини. Жертву нападники залишили на місці злочину й спокійно пішли додому.

Здавалося, сюжет з якогось трілера. Таке могло статися темної ночі у відлюдному місці. Та ж ні — усе це відбувалося серед білого дня на очах у людей у вестибулі навчального корпусу Київського Національного економічного університету.

Звісно, виникає запитання: кого там готують і як виховують. Головне, хто виховує. Може, хто не знає — недавно ректор цього ВНЗ Павленко отримав звання «Героя України» й нагороду з рук Віктора Ющенка.

Відтак перелік «чеснот», якими перенасичене освітянське відомство (хабарництво, корупція, некомпетентність та ін.) доповнене ще одним, вже суто криміногенним, злочином — убивством. Що називається, довчилися!..

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com