Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СУД ВИРІШИВ - ЙОСИП ЗІСЕЛЬС СКАНДАЛІСТ І ПОРУШНИК

2004 року Міжрегіо­нальна Академія управлі­ння персоналом видала книгу Георгія Щокіна «За кого ж голосувати? Спро­ба відвертої відповіді», в якій дано характеристику деяких політичних та інших «лідерів» сучасної України.

2004 року Міжрегіо­нальна Академія управлі­ння персоналом видала книгу Георгія Щокіна «За кого ж голосувати? Спро­ба відвертої відповіді», в якій дано характеристику деяких політичних та інших «лідерів» сучасної України. Зокрема, про одного з лідерів сіоністського руху Й.Зісельса (з невідомих причин цю негативну осо­бистість включено до Ради з питань етнонаціональної політики при Президен­тові України) було по­відомлено, що «він є по­слідовником знавіснілого єврейського фашиста, відвертого людинонена­висника і політичного бан­дита Ахада Гаама (Гінзберга), що на совісті Зісельса сотні пограбованих єврейських   родин,   що Зісельса на кілометр не можна підпускати до гро­шей: вкраде або розбазарить.
Отаке воно справжнє облич­чя юдо-нацистів та штатних «борців з анти­семітизмом», які поганять повітря в Україні і роз­носять свою за­разу по всіх її куточках».
Голосіївський суд Києва (суддя І.А.Коломієць), який розглядав у першій інстанції позов Й.Зісельса до МАУП про спростуван­ня начебто недостовірної інформації, незважаючи на подані об’єктивні докази правдивості   суджень   і інформації про цього політико-ідеологічного, за да­ними навіть єврейських джерел, пройдисвіта, виніс рішен­ня на користь Й.Зісельса. До того ж у суді не було доказано, що надрукована інформація неправдива. Зісельс не зміг її спрос­тувати. Суд послався на те, що цю інформацію взято з інтернет-джерел, які не є носі­ями офіційної інформації, проігнорувавши з незро­зумілих причин, цілу низ­ку наданих представником МАУП газетних матеріалів, які підтверджували амо­ральність і протиправність дій і поведінки Й.Зісель­са.
За скаргою МАУП Апеляційний суд Києва розглянув вказану справу, ска­сував рішення Голосіївського суду Києва і відмовив Й.Зісельсу в задоволенні позову повністю.
Варто і Президентові України доручити компе­тентним органам уважно розглянути і розслідувати діяльність Й.Зісельса в Україні за роки незалежності, і за його результа­тами, які не можуть бути втішними для Зісельса (за умови об’єктивного про­ведення) виключити зі складу вказаної вище ради, а також застосувати відповідні заходи для унеможливлення його по­дальшої шкідливої діяль­ності. 
Департамент правового захисту МАУП
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com