Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Росія будує нову військову базу на кордоні з Україною

База полігону Кадамовський розташована в трикутнику з н.п. Зарічний – Кадамовський – Козачі табори, в 17,6 км від Новочеркаська (Ростовська область РФ).

Росія зводить військове містечко в житловій зоні полігону Кадамовський Південного військового округу РФ, таким чином, перетворюючи полігон у військову базу.

«Кожен житловий корпус розрахований на розміщення 200 чоловік. Всього таких гуртожитків у житловій зоні полігону буде 13, тобто передбачається розміщення не менше 2600 чоловік», – йдеться в повідомленні на сайті інформаційного опору «Інформнапалм».

За проектом у військовому містечку планується розмістити 20 тенто-мобільних пристроїв (ТМУ). У двох ТМУ вже монтуються тенти, ще під вісім пристроїв готові підстави. Ще на десяти ділянках йде ущільнення грунту і рекультивація.

Як повідомляється, база розташована в трикутнику з н.п. Зарічний – Кадамовскій – Козачі табори, в 17,6 км від Новочеркаська (Ростовська область РФ) і в 47 км від кордону з окупованою територією України (Должанський).

Як раніше повідомлялося, російська військова база в прикордонному з Україною місті Валуйки може використовуватися для відновлення наступальних дій на півночі Луганської області.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com