Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

В Україні з'явиться офіс підтримки інвестицій

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що у разі успіху офісу підтримки інвестицій, можливе створення подібних установ в областях.

У вересні цього року буде запущений офіс підтримки інвестицій за фінансової підтримки фондами прямих інвестицій Western NIS Enterprise Fund.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Мета – створити точку входу для залучення інвестицій", – повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабінету міністрів України у понеділок, 8 серпня.

За словами прем'єра, його завданням буде реалізація інвестиційних проектів "під ключ", у разі зацікавленості інвесторів.

"Потрібен координаційний механізм. Потрібно розуміти, де точка входу і як влада буде сприяти", – пояснив Гройсман.

Він зазначив, що координацією офісу з урядом та іншими органами влади буде займатися перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова. Вже 1 вересня вона повинна представити пропозиції про директора офісу і його команді.

Офіс буде розташований в будівлі Кабміну.

Прем'єр додав, що при створенні офісу був врахований досвід подібних установ в США, Литві, Польщі, Грузії, Чехії та Німеччини. А у разі успіху, можливе створення регіональних офісів в областях і муніципалітетах України.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com