Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЯК БУТИ ЩАСЛИВОЮ?

Ці правила були сформовані ще нашими пращурами...

1. Доглядати за собою: бути акуратною, охайною й приємно пахнути.

2. Не розмінюватися на дрібниці: не змінювати партнерів як рукавички. Справжні чоловіки ніколи не звернуть увагу на легкодоступних дівиць.

3. Виконувати жіночу роботу: жінка повинна вміти готувати, прати, шити, доглядати за дітьми і т.д., тим самим вона створює в будинку затишок, чого так бажають отримати чоловіки.

4. Позбавлення від шкідливих звичок: жінка, яка п’є, курить, лається матом, багато їсть і т.д. не тільки губить своє фізичне здоров’я, але і втрачає свою природну привабливість в очах інших людей.

5. Вміти позбуватися від стресу: образа, гнів, заздрість, ненависть, агресивність, страх, ревнощі і т.д. піддають наше фізичне і психічне здоров’я негативним нападам, які, накопичуючись, проявляються у вигляді різних захворювань.

6. Прийняти свою жіночу природу: природа жінки полягає в тому, щоб гармонізувати навколо себе світ, якщо не весь, то в сімейних відносинах — однозначно. Жінка повинна розуміти, що глава сім’ї — чоловік, і в жодному разі не брати на себе невластиві їй обов’язки. Жінка народжена дарувати любов і приймати любов, підтримувати і надихати чоловіка і дітей, допомагати порадою, виявляючи повагу. Бути жіночною, м’якою. Бути надійним другом для кожного члена сім’ї.

7. Любити не тільки серцем, але і розумом: багато жінок, закохуючись не в тих чоловіків, наївно вважають, що ті зміняться. Це далеко не так. У більшості випадків жінки розчаровуються, накопичують образу і шкодують про затрачені сили, а чоловіки починають бачити в жінках буркотливих і зарозумілих відьом. Так і руйнується кохання. Завжди треба дивитися в майбутнє: чи підходить ця людина на роль чоловіка, чи можна прожити з ним все життя, без бажання змінити його характер, звички і т.д. Закоханість рано чи пізно піде, що ж тоді залишиться?..

8. Дуже серйозно підійти до питання про заміжжя: найголовніше жіноче завдання — правильно вийти заміж, тому від цього залежить не тільки її щастя, а й щастя чоловіка і майбутніх дітей.

9. Прагнення зберегти сім’ю: жінка — серце сім’ї, дуже важливо вносити в будинок гармонію на 100%, бути берегинею вогнища.

10. Отримувати благості цього світу: якщо жінка — богиня, значить вона повинна жити, як богиня, але не треба це плутати з нахабством, пафосом і жадібністю. Богиня — це та, яка живе, дотримуючись своєї істинної природи, саме така жінка заслуговує благості і поваги і має повне право отримувати подарунки, повагу, увагу і все, що приносить їй щастя.

11. Вміти бути щасливою незалежно від ситуації: жінка, та й чоловік теж, повинна вміти відпускати, прощати і не зациклюватися на поганому. Уміння радіти дрібницям і бути щасливими тут і зараз — це запорука успіху, здоров’я і радості.

Жінка — джерело успіху чоловіка

12. Витончена мова. З’являється у чоловіка, якщо дружина делікатно спілкується зі своїм чоловіком, так як він вбирає манеру розмови дружини.

13. Працездатність чоловіка. Якщо в оселі «шанті» — спокійна атмосфера, яка дозволяє чоловікові розслаблятися і відпочивати вдома, то у нього поліпшується пам’ять, логіка, функції психіки, змінюється його статус у суспільстві.

14. Розумність. Якщо дружина підпорядковується волі чоловіка, то він стає більш розумним.

15. Цілеспрямованість. Якщо дружина приймає інтереси в житті чоловіка, то він стає неймовірно цілеспрямованою людиною і в нього з’являються додаткові можливості для досягнення мети. Якщо ж жінка вважає, що його інтереси — це дурниця, то вона блокує йому всі можливості для досягнення цілей.

16. Терпіння. Якщо жінка має терпіння до недоліків чоловіка, то він також стає терплячим до прояву її емоцій і капризів.

«Аратта-Україна»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com