Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ

Випускники Інституту права ім. князя Володимира Великого МАУП отримали дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст з права».

Урочисті збори, приурочені довгоочікуваній події в житті кожного студента, відбулися в кіноконцертному залі «Україна» Президії МАУП за участю почесних членів Президії. Серед гостей були: проректор з навчально-методичної роботи, генеральний директор Президентського університету, доктор юридичних наук, професор Микола Несторович Курко, Директор Інституту права ім. князя Володимира Великого, заслужений юрист України, кандидат юридичних наук Віктор Іванович Литвиненко, заступник директора Інституту права ім. князя Володимира Великого, доктор філософії в галузі права Ярослав Федорович Медвідь, Заступник завідувача кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Інституту права, доктор філософії в галузі права Ірина Олександрівна Шашкова-Журавель. Церемонію вручення дипломів вела декан факультету стаціонарних та заочних форм навчання, кандидат історичних наук Лісова Катерина Сергіївна.

Слово для привітання взяв Микола Несторович Курко: «Хочу побажати, щоб ви, коли почнете працювати, працювали трохи краще, ніж ваш сусід, оскільки це – ваш заробіток, ваш імідж і ваше благополуччя». З усіма присутніми проректор з навчально–методичної роботи поділився планами Академії на майбутнє: відкриття докторантури, а потім і спеціалізованої вченої ради на здобуття вченого ступеня доктора юридичних наук. Звісно, сьогоднішні випускники – це майбутнє не тільки нашої Академії, але й усієї України.

Далі з теплими словами привітання виступили Директор Інституту права ім. князя Володимира Великого Віктор Іванович Литвиненко та Заступник завідувача кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Інституту права Ірина Олександрівна Шашкова-Журавель, побажавши професійних та наукових здобутків, вдалої професійної реалізації, натхнення та всього найкращого.

Кульмінацією свята стало вручення довгоочікуваних дипломів усім випускникам. З рук генерального директора Президентського університету, вже колишні студенти отримали путівки у доросле життя.

Дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст з права» з відзнакою отримали випускниці Кузьменко Аліна, Чупрій Марина, Батрачко Ірина.

Перед молодими та завзятими майбутніми фахівцями з юриспруденції відкриваються великі перспективи, адже випускники Академії займають високі посади в Адміністрації Президента, деякі працюють Районними Прокурорами, багато хто обрав для своєї роботи сферу бізнесу та очолює юридичні, нотаріальні філії, отримуючи задоволення від роботи та прославляючи гідне ім’я випускника МАУП. Тим більше, що вже під час навчання більшість студентів вдало поєднували навчання із роботою за професією.

Тож, побажаємо усім випускникам знайти своє місце під сонцем, кар’єрного росту та втілення мрій!

Юлія Цесаренко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com