Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОКО ПЛЮС ОКО

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це йдеться у листі прем’єр-міністра Чехії Петра Нечаса до Президента України Віктора Януковича. Чеський прем’єр відзначив важливість парламентських виборів у контексті євроінтеграційних прагнень України.

 «Чеська Республіка завжди підтримувала Україну в її проєвропейській орієнтації. Ми вітаємо зобов’язання України гарантувати протягом виборів закріплені в Конституції виборчі права українців», — йдеться в листі прем’єр-міністра Чеської Республіки.

Угорщина надішле спостерігачів на вибори народних депутатів України, що відбудуться 28 жовтня 2012 року.

 Як повідомляє прес-служба Президента України Віктора Януковича, про це йдеться у листі прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана до глави Української держави.

 Як наголошується в листі, Угорщина підтримує політичну стабільність України, усвідомлюючи важливу роль парламентських виборів у формуванні міжнародної оцінки України.

 «Ми з готовністю відгукуємося на запит і, відповідно до можливостей, приєднаємося до делегації міжнародних спостерігачів на виборах», — зазначив В.Орбан.

 Він також високо оцінив проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com