Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Непрогнозований електорат

Виборці, які півтора року тому ще не визначилися, за кого будуть голосувати на парламентських виборах, підтримають опозицію.

Про це розповіла голова Фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна, коментуючи останнє соцопитування.

За її словами, у квітні 2011 року згідно з опитуваннями підтримували тих, хто при владі — 23%, тих, хто в опозиції — 19%.

«40% відповіли, що вони не підтримують ні тих, ні інших. Зараз ми поставили приблизно такі ж питання, що стосується виборів: які політичні сили ви схильні підтримати на виборах — ті, що зараз при владі, чи ті, що зараз в опозиції? Підтримка тих, що зараз при владі виросла на 3%, а тих, хто зараз в опозиції набагато більше — з 19% до 32% », — зазначила вона.

Як відомо, Фонд «Демократичні ініціативи» спільно з центром ім. О. Разумкова презентував соцопитування, в ході якого з’ясувалося, що до парламенту проходять чотири партії: Партія регіонів, яку підтримують 28,1% опитаних, «Батьківщина» — 25,6%, УДАР — 11,5% і КПУ-8,2 %. Решта партій набрали б менше 5% голосів, зокрема за партію «Україна — Вперед!» мають намір проголосувати 4,0% виборців, «Свободу» — 3,8%.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com