Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Наші багатші

Британські топ-чиновники відстали від українських на 1,2 мільярда гривен. Сумарний стан британських міністрів оцінюється в 70 млн фунтів (788 млн гривен), тоді як українських вищих чиновників — давно перевалило за 2 млрд гривен.

Зараз серед британських міністрів 18 чоловік є фунтовыми мільйонерами, пише британське видання Daily Telegraph. У розпорядженні прем’єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона є 3,8 млн фунтів стерлінгів, причому 190 тис. з них — ліквідні засоби.

Найбагатшим членом британського керівництва виявився голова верхньої палати парламенту лорд Стратклайд: його стан оцінюється в 9,5 млн фунтів. На другому місці — міністр оборони Ф.Хаммонд з 8,2 млн фунтів, а на третьому — глава британського МЗС В.Хейг з 4,8 млн фунтів.

В той же час, сумарно особистий статок членів українського Кабінету Міністрів в 2011 році перевищив 2 млрд гривен. Зараз усі члени уряду і топ-менеджмента Банкової — мільйонери. Двоє з них — міністр культури Михайло Кулиняк і міністр оборони Дмитро Саламатін — тільки гривневі мільйонери.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com