Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Фемінізм просувають з певною метою

Напевно, ні для кого не буде секретом той факт, що  керівники держав — президенти, королі і прем’єр-міністри є тільки видимими представниками вищої влади, яку в демократичних країнах обирає навіть сам народ. За цими особами сховалася та невидима, але могутня сила. Вона контролює і керує усіма значущими складовими світового процесу.  Подібно до досвідчених керівників театру маріонеток, так звані «Світові правителі»  не лише регулюють і контролюють роботу засобів масової інформації, світових банків, але й диктують умови життєдіяльності населення усієї земної кулі від простих повсякденних дій до великих значущих подій.  Мається на увазі створення фінансових криз, дефіцитів, воєн і міжнаціональних кон­фліктів.

Масонство, яке бере свій початок ще в 16 столітті від суспільства вільних мулярів, у наш час набуває небаченої сили і розмаху в особі маловідомих широкій громадськості представників Морганів, Варбургів, Барухів, Рокфеллерів, Шифів, Сассунів тощо.  Один з таких масонів — Х.Раковський в одному з виступів підтвердив, що всесвітня фінансова система живе і працює тільки для декількох чоловік і їх сімей.  Шляхом складних маніпуляцій і махінацій такі клани  негласно контролюють діяльність усього суспільства і усіх держав.

Прикладом глобального впливу на світові процеси може стати сімейство банкірів Рокфеллерів, що зайняло одне з основних місць за впливом і розмахом дій. Вважається, що  їх тиск  відчуває на собі фармацевтика,  військова промисловість, засоби масової інформації і деякі інші сфери. Родина Рокфеллерів не приховує свої грандіозні плани. 

Такі впливові особи не можуть «розмінюватися на дрібниці».  Цим сімейством було створено багато програм по підпорядкуванню людства під одну залізну руку. Причому, для здійснення грандіозних задумів і досягнення масштабних цілей, Рокфеллери не гидуватимуть будь-якими засобами і методами.  Біометрія, яка інтенсивно впроваджується в багатьох країнах начебто для блага самих громадян, насправді — один з майбутніх способів контролю над людьми. Пристосування-мікросхеми незабаром будуть здатні керувати свідомістю і моделювати людську поведінку.

Одна з програм впливового клану — фемінізація жінок, що переслідує кінцеву мету — руйнування сімейних зв’язків і стосунків. Які сімейні традиції існували віками до цього? Звичайно, здорова сім’я — це чоловік-добувач, дружина-хранителька домівки і не менше двох дітей. Любов і стабіль­ність мають бути основою таких сімей. Ніжна і прекрасна жінка, вірна супутниця, уся сила якої в моральній підтримці сильного і мужнього чоловіка. Вона готова любити і жертвувати собою заради сім’ї, чоловіка і дітей. Ситуація кардинально змінюється саме у 20 столітті.

Уявлення, що традиційно склалися про сім’ю мають бути зруйновані шляхом широкої обробки думки людей, передусім — молоді. Ролі чоловіків і жінок, що історично затвердилися, руйнуються штучним вторгненням, розпалюванням певного змагання за першість між сильною і слабкою половиною людства. Те, до чого раніше прагнула жінка — створення сімейного вогнища і народження дітей, тепер замінюється оманливим бажанням перемогти чоловіка, створити з нього рівноправного партнера, з яким можна влаштувати життєвий конкурс за лідерство, самостійність і придбання матеріальних благ.

Тепер багато жінок, особливо в занадто фемінізованому суспільстві, не лише не мають потреби в наявності чоловіка як добувача і сильної ланки в союзі, але навіть заперечують його участь у шлюбному житті. 

Та життєва модель, на якій віками тримався світ, стає  зайвою, непотрібною, начебто застарілою. Вийти заміж і створити сім’ю, а також прагнути до жіночого призначення вважається не лише немодним, але навіть шкідливим для іміджа і розвитку жінки як особи. Хоча істинна сила жінки споконві­ку була у визнанні чоловічої першості і тим самим у розвитку здорових сімейних союзів.

Тепер жінка може самостійно потурбуватися про сім’ю і забезпечити її усім необхідним. Тобто вона бере на себе функції чоловіка. Чоловік потрібний тільки для приємного проведення часу і задоволення статевих інстинктів. Хоча, можливо, такий інстинкт теж дуже скоро вважатиметься рудиментом...

Таким чином, ми можемо спостерігати дуже тривожну картину руйнування сімей, падіння моральності і зменшення народжуваності.  І ще один чинник, який невід’ємно прив’язаний до розвитку фемінізму, — агресія як жіночої, так і чоловічої частини людства. Перші незадоволені самореалізацією і бравують перемогами над іншими. Другі ж втрачають навички захисника і добувача, що сприяє деградації їх чоловічих якостей і невпевненості у своїх силах. Такі поняття як любов, віра, самопожертва стають тільки атрибутами зв’язків, заснованих на сексі.

Таку концепцію «звіль­нення жінок» ретельно просувають у життя масони сучасності. Ось на чому тримаються відправні точки для розробки теорії у ЗМІ:

1) недовіра до чоловіків, як ємності для насильства, зла і обману;

2) жертовність жінок, що повинна підігрівати бажання «боротися за відстоювання справедливої рів­ності»;

3) егоїзм в задоволенні своїх особистих потреб;

4) пропаганда вільного сексу заради задоволення;

5) популярне поняття «самореалізація в кар’єрі», що сприяє бажанню замінити сім’ю роботою.

Результатом подібної пропаганди є збільшення кількості самотніх людей і руйнування здорових сімей.

Кожна галузь ЗМІ, від телебачення, кіно до простих журналів і популярної музики  використовується нині для соціального впливу згідно з цими критеріями.

Наприклад, чоловічі журнали посилають сигнал сильній половині про те, що бажання мати сім’ю є не лише несучасним, але також нудним і таким, що перешкоджає особистим цілям.   Так насаджується руйнівна модель сприйняття дійс­ності. Це веде до деградації людства. 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com