Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кличко конкретизується

Прийняття в другому читанні закону про мови виявило безчинство депутатів по відношенню до громадян України. Так оцінив сьогоднішні події в парламенті лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, повідомляє його прес-служба.  Кличко переконаний, що парламент займається не тими проблемами, які актуальні для українців.  Крім того, «депутати не мали можливості обговорити скандальний законопроект і внести до нього бодай одну правку з 2600. А значить, не було враховано позицію, думку мільйонів українців», — обурений Кличко. «Політики замість того, щоб піднімати питання роботи, зависоких цін, низьких соціальних стандартів, піднімають питання, які роз’єднують суспільство», — вважає лідер «УДАРу». Кличко звинувачує в цьому «кнопкодавів», які заради місця в майбутньому провладному списку «готові бездумно голосувати за будь-які провокативні питання, які роз’єднують країну». «Це не політика, не законодавча робота, а безчинство із впевненістю у власній безкарності», — вважає він. «Під час голосування спікер парламенту ганебно втік, щоб позбавитися сорому і бути начебто непричетним до того безчинства, яке відбулося у ВР, хоча насправді він і його «народна» фракція відповідають за це особисто. Стадія «кнопкодавства» для наших парламентарів була не останньою межею падіння. Виявилося, що вони настільки зневажають законодавчий орган, що готові власноруч його знищити», — переконаний опозиційний політик. Кличко пропонує за вихід із теперішньої ситуації розпуск парламенту та політичну відповідальність на нових виборах.

«Я розмовляю українською, російською, німецькою, англійською, і впевнений в тому, що сучасна людина повинна говорити багатьма мовами, це робить світ відкритим для неї. Але як громадянин України я переконаний, що державна мова в нас повинна бути одна — українська. І вона сьогодні потребує захисту», — додав він.

tsn.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com