Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ГАРНА РОБОТА

Президент України Віктор Янукович і прем’єр-міністр Микола Азаров привітали працівників і ветеранів Державної митної служби з професійним святом. За словами Президента, сьогодні в нашій країні діє сучасна і ефективна митна служба, яка стоїть на варті національних інтересів, сприяє розвитку вітчизняної економіки, захисту внутрішнього ринку і наповненню державного бюджету.

«Особливо вдячний тим митникам, які під час проведення в Україні матчів Евро- 2012 по футболу демонструють високий професійний рівень, відповідальність і знання справи і своєю повсякденною працею зміцнюють позитивний імідж України у світі», — відмітив Президент.

У свою чергу Микола Азаров відмітив, що праця митників підпорядкована одній меті — забезпеченню національної безпеки, захисту фінансових і економічних інтересів України, здоров’я і життя людей. «Митною службою зроблені реальні кроки у напрямі адаптації митного законодавства України до світових стандартів, підвищення ефективності управлінської діяльності. Глибоко переконаний, що Ваші професіоналізм, вірність обраній справі, принциповість і патріотизм будуть надійним бар’єром митним правопорушенням і неякісній продукції і одночасно сприяти поступовій економічній інтеграції України в Європейський Союз і розвитку торговельних стосунків нашої держави з усіма країнами світу», — говориться в поздоровленні.

 LB.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com