Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мікрокредитування, або де взяти «гроші до зарплати»

В Україні мікропозики набули широкого поширення на початку 21 століття і зараз експрес гроші до зарплати виручають багатьох жителів країни.

Швидкі гроші на банківську карточку населенню надають фінансові структури. Ці мікрокредити, що перераховуються на картку, в значній мірі полегшує життя громадян. Наприклад, затримують зарплату, гроші закінчуються, а тут ще й на день народження запросили. Що ж робити? - Звичайно ж отримувати експрес гроші до зарплати, не бігти ж до знайомих, у яких та ж ситуація із зарплатою.

Для оформлення мікропозик не потрібно збирати пачки документів. Достатньо надати паспорт та ідентифікаційний код. Документи оформляються в рекордно короткі терміни: від 15 хвилин до 24 годин. Все залежить від того, як працює сервіс, який видає мікрокредити на картку.

 

Так, сервіси, що надають мікропозики в кількості від 2 000 до 5 000 гривень (порівняно маленька сума), готові сказати «ТАК» ваше прохання і надати мікрокредити на картку вже через 15 хвилин. Якщо ж ваші вимоги більш амбітні, то для перевірки документів і вашої кредитної історії буде потрібно трохи більше часу.

Експрес гроші до зарплати виручають в ситуаціях, коли колись бігати по банках, збирати стопи документів, шукати поручителів і, головне, чекати, коли скажуть «ТАК» і нарешті видадуть потрібну суму.

Для отримання кредиту в сервісах онлайн кредитування, спочатку потрібно оформити заявку на отримання експрес грошей (зручно заповнювати форму через інтернет). Співробітники сервісу, які зазвичай працює цілодобово без вихідних, перевіряють інформацію, надану вами в заявці, і приймають рішення: схвалити або відмовити у видачі мікропозик.

При першому зверненні на все знадобиться мінімум 15 хвилин. Але при повторному зверненні і позитивному попередньому співробітництво час видачі мікрокредиту на картку скорочують до декількох хвилин.

Отримані мікропозики зазвичай потрібно погасити протягом 1-30 днів. Розмір відсоткової ставки залежить від видаваної суми та періоду користування грошима. При необхідності термін погашення позики можна перенести. Це питання узгоджується зі службою сервісу, що надає швидкий позику на картку.

І, головне, пам'ятайте: надавайте банкам правдиву інформацію про себе, а отримані мікрокредити погашайте своєчасно. Це допоможе сформувати довірчі відносини з сервісом, що дає експрес гроші до зарплати.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com