Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гість дискусійного клубу Академії Євген Царьков

Днями до Міжрегіональної Академії управління персоналом, на зустріч зі студентами, завітав народний депутат України, член депутатської фракції Комуністичної партії України Євген Царьков.

Взяти участь у дискусійному клубі прийшли  ректор МАУП Анатолій Подоляка, проректор з навчально — методичної роботи, генеральний директор Президентського університету, директор Інституту права імені князя Володимира Великого Микола Курко, викладачі та студенти Академії.

Ректор звернувся до усіх присутніх з вітальним словом, у якому представив гостя Академії: «Євген Ігорович вже неодноразово був у нас в гостях, ми раді його вітати і сьогодні. Хочу сказати, що перед вами відомий політик, викладач, політолог, громадський діяч, який активно бореться за інтереси нашої країни».

У свою чергу, Євген Царьков подякував за запрошення до дискусійного клубу та підкреслив, що саме спілкування зі студентством, активізація позиції молоді і ознайомлення студентства з перспективами розвитку нашої держави є одним з пріоритетних напрямків роботи.

В основній частині свого виступу народний депутат зосередився на економічній та політичній ситуації у країні. Зокрема, висловив свою думку щодо такого стратегічного ресурсу України як родюча земля. «Для нашої держави земля  — це теж саме, що для Саудівської Аравії та Об’єднаних Арабських Еміратів нафта. — підкреслив гість.- Ми розуміємо, що здорова їжа може бути хорошою лише тоді, коли вона вирощена на українській землі. В нашій країні величезний потенціал, у наших людей золоті руки. Прикро констатувати, що на імпорті різних товарів в нашу державу заробляють інші країни, а це призводить до того, що наша економіка падає».  Саме земля здатна прогодувати і збагатити людей, які на ній працюють, однак і для цього важливими є держана підтримка і громадські ініціативи щодо розвитку аграрного сектору.

Євген Ігорович перерахував найважливіші законодавчі ініціативи, над якими працює він та його команда, зокрема, щодо державної монополії на алкоголь та тютюн зазначив: «За даними Міністерства охорони здоров’я України протягом року помирає до 20 тисяч людей через неякісний алкоголь. Це страшна цифра, яка є частиною тенденції алкоголізму саме серед молоді. Ця проблема не може лишити байдужим нікого, тому що наслідком цього є зіпсоване здоров’я та нездатність до репродуктивної функції нашого молодого покоління. Наше завдання — зберегти здоров’я нації».Також Царьков розказав підтримку його фракцією проекту націоналізації, на прикладі ситуації з тютюновими виробами, що дозволить залишати податки в країні та забезпечити якість продукції.

Виступ депутата надихнув студентів на чисельні запитання, які хвилюють  молодь сьогодні, а саме: які перспективи відносин між Росією та Україною у зв’язку з обранням нового президента, яка молодіжна політика у програмі комуністичної партії тощо. Студентів цікавили також можливість прийняття закону про податок на багатство, перспективи вступу України до НАТО та інші актуальні теми для нашої держави.

На згадку про зустріч зі студентством Академії ректор МАУП Анатолій Подоляка вручив Євгену Царькову книги видавництва МАУП.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com