Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАРОД ТАК ДУМАЄ

Українці проти перебування російського флоту в Криму до 2042 року. Про це свідчить опитування, проведене соціологічною групою Рейтинг у лютому цього року. «На тлі загострення газових переговорів значно зменшилася кількість прихильників продовження терміну перебування Чорноморського Флоту Росії на території України до 2042 року», — зазначають соціологи. Так, за рік кількість прибічників зменшилася з 42% до 33%, одночасно зросла кількість противників — з 42 до 49%. 18% — не визначилися з цього питання. Ініціатива понесла втрати не тільки в центрі й на півночі, а й на сході, півдні й Донбасі, де її підтримують не більше половини опитаних.

Більше половини українців хочуть, шоб Україна вступила в Євросоюз.  За даними соціологів, 52% українців підтримують приєднання України до ЄС. Не підтримують — 34%. При цьому 15% не визначилися зі своєю думкою з цього питання. У той же час, згідно з опитуванням, лише 36% українців вважають, що Україні вигідніше вступити до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com