Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Спортивне життя Академії

Для Міжрегіональної Академії управління персоналом 2011 рік видався плідним на спортивні успіхи та перемоги. Велика кількість кубків та нагород зі змагань у різних видах спорту прикрашають стенди спортивних досягнень Академії. Викладачі кафедри спортивного виховання МАУП та професійні тренери завжди серйозно готують своїх підопічних та збірні команди до усіх змагань, у яких бере участь активна та спортивна молодь вузу.

Наприкінці 2011 року,  за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, на засіданні Спортивної студентської спілки України, її Голова  Василь Кремінь нагородив Міжрегіональну Академію управління персоналом кубком за ІІІ місце у V категорії загальнокомандного заліку ІІ спортивних ігор України серед ВНЗ III-IV Р.А.

До заліку увійшли 16 видів спортивних ігор, в більшості з яких студенти з нашого вузу активно брали участь. Команді МАУП не вистачило 360 балів, щоб завоювати перше місце серед приватних навчальних закладів, які змагалися у турнірному списку.

Своїми думками з приводу спортивних досягнень маупівських спортсменів поділився директор Департаменту фізичної культури і спорту Мирон Ільницький: «Я вважаю, що 2011 рік був дуже вдалий на спортивні події і  пишаюсь тим, що наша футбольна команда вдало виступила на Чемпіонаті Європи серед студентів ВНЗ, який проходив у Туреччині. Протягом восьми  років команда не займала місця нижче шостого. Я переконаний, що в нашому вузі немає пересічних людей. Показником такої результативної роботи  є мобільність та активна праця усіх викладачів кафедри фізичного виховання, тренерів, учасників науково-методичного  гуртка з фізичного виховання та спорту і звичайно активного спор­тивного студентства. Хочу окремо  відзначити доцента, завідувача кафедри фізичного виховання та спорту Олену Поляничко, яка закінчує роботу над докторською дисертацією з психології».

З вуст Мирона Йосиповича пролунали слова подяки Наглядовій раді Академії, яку очолює Георгій Щокін, та його заступникові — Ростиславу Щокіну за підтримку в усіх спортивних кроках.

Мирон Йосипович розповів про діючі секції Академії, яких на даний момент є 16, та запросив усіх охочих приєднатися до активної та спортивної сім’ї МАУП у наступному році.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com