Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Про вчинок Тігіпка

Рішення керівництва «Сильної України» вступити до лав Партії регіонів було не правильним, і, швидше за все, це особиста ініціатива Сергія Тигипка. Як повідомляє кореспондент From — UA, про це заявив політолог Віталій Балла: «Наскільки мені відомо, ніхто нікуди ще не вступав, вони заявили про те, що буде об’єднувальний процес... Я вважаю, що це неправильний крок, адже 3 мільйони 200 тисяч виборців проголосували за нього, бачили в нім альтернативу, а тепер виявляється, що ці люди були неправі».

«Причиною для вступу в Партію регіонів експерт бачить особисті амбіції Сергія Тігіпка —  сподівається зайняти явно обіцяний йому пост прем’єр-міністра, або ж в перспективі хоче очолити Партію регіонів, і тим самим повернути собі статус рейтингового політика. Самих же регіоналів такий крок не посилить», — вважає політолог.

«Тігіпко перестав бути політичним діячем, він фактично свою політичну кар’єру поклав на чиновницький вівтар... Треба було йти за другим сценарієм, робити ставку на своїх колишніх партійців. Це взагалі не той шлях, яким повинна йти Партія регіонів. Я б не хотів, щоб Регіони йшли цим шляхом, тому що це серйозна політична сила, яка має свою ідею і свій електорат. Партію регіонів це не посилить. Але у Тігіпка є шанси отримати нове дихання», — резюмував експерт.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com