Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нова когорта фахівців з МАУП

Днями відбулось традиційне свято, присвячене врученню дипломів випускникам Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП.

Сучасний глобальний світ ставить перед українськими юристами та фінансистами складні завдання, ефективне вирішення яких залежіть від якісної освіти.

Не випадково, що реалії життя актуалізують необхідність безперервного професійного навчання, адаптації його до вимог сьогодення.

Чернігівський інститут імені Героїв Крут МАУП має багаторічні традиції підготовки висококваліфікованих працівників, які користуються попитом в різних галузях права та економіки на ринку праці Чернігівщини.

Народна мудрість говорить, що “ з криниці  знання черпати все життя, вона для нас повік не обміліє”. Студенти, які отримали другу вищу освіту підходять до цього виважено та свідомо, розуміючи, що - багато знань не буває. Друга вища освіта розкриває перед людиною значно більше можливостей, осягнути нові висоти у професійній кар’єрі, і як наслідок цього відчути насолоду від своєї праці на якісно вищому професійному рівні.

Свято вручення дипломів назавжди залишиться приємним спогадом  у серцях випускників. Директор Чернігівського інституту імені Героїв Крут Міжрегіональної Академії управління персоналом кандидат економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Мурашко Микола Іванович вручив дипломи випускникам, виступив з побажаннями  у майбутньому формувати свою кар’єру на принципах соціальної справедливості, відповідальності, загальнолюдських цінностей.

Зі щирими словами добра, благополуччя, успіхів у роботі звернувся до випускників магістр фінансового ринку, заступник начальника Чернігівського територіального управління Державної комісії   з цінних паперів та фондового ринку України - Дудков Юрій Олексійович.

Випускник Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП Молот Геннадій Миколайович висловив слова вдячності адміністрації інституту за отриманні глибокі знання, які дозволяють  гідно вступити до правової когорти правників і надалі лишатися на висоті вимог нашої доби.

Випускниця юридичного факультету перепідготовки дистанційної форми навчання - Наталія Калітка навіть присвятила вірш дорогому серцю інституту:

У центрі міста ти стоїш велично,

І молодість не гасне на очах,

МАУП столичний, мудрий

мій учитель -

Чернігів прославляєш ти в віках!

 

Сьогодні ми юристи і, дай Боже!

Щоб із професією складалося

в житті!

Нехай бажання жити переможе,

Бажання мріяти, шукати і знати.

 

Ми вдячні всім, хто нами

піклувався,

З яким ми отримали і досвід,

і знання.

І всі радіють, з сумом проводжають

Відірваний листок календаря.

 

Чернігів посміхається над літом,

Дощить, спекотно й свіжо

водночас…

Ми пам’ятаємо наш МАУП і липень…

Юристи, із дипломами всіх Вас!

Н. Калітка (випускниця липень 2011 р.)

Прес-служба Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com