Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У МАУП — НОВИЙ РЕКТОР

Нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом були проведені вибори ректора Академії, на яких була представлена одна заявка від імені виконуючого обов’язки ректора, доктора юридичних наук Анатолія Миколайовича Подоляки.

Почесна президія була у складі трьох осіб: директора Придунайської філії МАУП, доцента, доктора педагогічних наук  Тамари Рудольфівни Гуменникової, декана факультету стаціонарних і заочних форм навчання, кандидата економічних наук, доцента Олени Леонідівни Фещенко та проректора з наукової роботи, доктора політичних наук Миколи Федоровича Головатого. 

На порядку денному було представлено два питання:

1.  Обрання кандидатури на посаду ректора приватного акціонерного товариства вищий навчальний заклад Міжрегіональна Академія управління персоналом;

2.  Рекомендація конференції Наглядовій раді МАУП щодо кандидатури на посаду  ректора приватного акціонерного товариства вищий навчальний заклад Міжрегіональна Академія управління персоналом.

У своєму виступі Анатолій Миколайович висловив свої міркування стосовно сучасного стану Міжрегіональної Академії управління персоналом та сформулював перспективні шляхи розвитку Академії у складаному сучасному сьогоденні: «Життя не зупиняється ні на мить. З вересня 2010 року по червень 2011 року дипломи про освіту отримали 7083 випускники. Таким чином, Україна та ще понад 20 країн світу, завдячуючи МАУП, здобули кваліфікованих спеціалістів. МАУП — це заклад, який активно розвивається, прагне підкорити нові вершини. Шановні колеги, справу, яку ми втілюємо в життя, можна порівняти з командною грою, яку можна вести і досягати перемоги тільки якщо однаково мислити і дивитися в одному напрямку на проблеми і шляхи їх вирішення, завдяки вашому професіоналізму. Вашу підтримку і допомогу я відчуваю кожного дня, на ваші поради я розраховую, звітуючи про нашу плідну працю».

Проректор МАУП з наукової роботи Микола Федорович Головатий додав декілька слів про кандидата у ректори: «Я знаю Анатолія Миколайовича з того часу як він розпочав свою роботу в Академії. Це людина цікава та унікальна, яка зробила сама себе в житті. Тривалий час він працював у правоохоронних органах, дослужилася до високого звання. Ще бувши ректором, я спостерігав за його професійною діяльністю і хочу сказати, що це чесна, порядна та відповідальна людина, яка вміє домовлятися з іншими людьми, любить дисципліну та порядок у роботі».

В ході демократичного та прозорого голосування, в якому взяли традиційно участь представники всіх структурних підрозділів Академії, доктор юридичних наук Анатолій Миколайович Подоляка був обраний ректором Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com