Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Академія відкриває світ знань і мистецтва

Академія очима Анастасії Миронової, студентки І курсу Інститут соціальних наук та самоврядування

Анастасія — яскрава, неймовірна, різностороння особистість, вона горить цим життям, беручи від нього найкращі моменти у вигляді фотографії, танців, співу, живого спілкування, сміху та інших див сьогодення. Дівчина з першого погляду вражає своєю неординарністю та щирістю. Настя буває різною — інколи дуже серйозною, однак з квіткою у волоссі, часто життєлюбною та позитивною,  інколи кумедною та розгубленою або романтичною та ніжною, але вона завжди залишається собою у своїх переконаннях, мріях, діях та бажаннях.

Після року навчання в Академії, сповненого пізнання науки психології та розкриття себе як творчої особистості, ми поцікавилися у Анастасії про враження від шляху,  пройденого за цей рік.  

Як ви потрапили до МАУП?

Збіг обставин, помножений на кохання з першого погляду в місто Київ, який сповнений прекрасною архітектурою, а також безкрайніми можливостями. Київ — це місто, яке дихає свободою, він підкорив мене своєю дивною красою і стрімко забронював величезну шафу в гардеробі моїх вражень.

Які ж були перші враження від першого курсу в Академії?

Академія зарекомендувала себе як маленький та казковий світ. По-перше, своїм помпезним виглядом, широтою та красою території, своєю величчю, всілякими прикрасами і доглянутістю. А по-друге, щоправда трохи згодом, МАУП дає можливість відчути себе деталлю єдиного механізму, який направлений на безкрайній прояв усіх граней таланту кожного студента та дарує цінний шанс для самопізнання. За таких умов, тут цілком реально просунутися вперед у пошуках свого, якщо не призначення, то покликання до будь-якого виду діяльності.   

 Ким Ви будете за професією, чи був це свідомий вибір?

В майбутньому я буду практичним психологом, але, якщо чесно, я зовсім не думаю, що ця професія буде моїм хлібом. Це скоріше як величезний бонус для полегшення життя. Психологія відіграє важливу роль у сприйманні та розумінні  навколишнього світу. Звичайно, мій вибір був свідомий. Я спробувала себе ще в двох спеціальностях,  але через відсутність азарту у навчанні мені не вдалося їх осягнути. А на даний момент я відчуваю, що володію здібностями в напрямку психології. Однак, природна непосидючість і прагнення до участі у громадському житті не дає мені серйозно сконцентруватися на навчанні. Мені інколи важко буває на лекціях, тому що всі предмети викладаються українською мовою. А я приїхала з Білорусі і апріорі дивуюся цій мові, але докладаю старанності, щоб вчитися.

Чи є дисципліна, яка Вас дивує, надихає, цікавить більше, ніж інші?

Мені дуже подобається  філософія, але через те, що інколи я не розумію української мови, у мене не завжди виходить пізнати глибше цю дисципліну. Ще подобається культурологія, але все таки більше її викладач, душевна цікава людина.

 Які відкриття Ви зробили для себе в Академії?

Раніше я не знала про свої можливості: танцювала я завжди і всюди, це не стало для мене відкриттям, але наявність голосу, і як показує практика доволі непоганого, стало для мене новиною. Зараз я з величезним задоволенням займаюся у вокальній студії «Gloria» .     

Можливо, це збіг обставин або велика сила натхнення, але саме тут я відкрила в собі поетесу і фотографа. А можливо на мене так вплинув переїзд з майже рідного міста і самостійне життя без батьків.

Переконатися в тому, як реалізуються мої захоплення можна на концертах, які регулярно проходять в нашій Академії.

Скільки друзів Ви знайшли в Академії?

Я знайшла хороших товаришів та цікаві знайомства, багато приємного спілкування. Попри те, що у мене дуже серйозні критерії у відборі друзів.

Яким Ви бачите своє майбутнє?

Майбутнє поки що для мене за завісою невідомого. Я ще не відповіла собі на питання: «Ким я стану, коли я виросту?)))». Умінь вистачає, а істинного призначення я ще не бачу. Знаю лише, що буду робити, заробляти та жити тим, що максимально буде виходити, і від чого я буду відчувати задоволення, а не невроз!

Побажаємо Анастасії залишатися таким світлим та позитивним промінчиком.  Нехай життєві відкриття та внутрішній голос допоможуть знайти своє місце під сонцем і засяяти ще яскравіше на радість нам і не тільки!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com