Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

День відкритих дверей у МАУП

Днями в МАУП пройшов «День відкритих дверей», де численні гості Академії знайомилися зі студентським містечком, спілкувалися зі своїми майбутніми викладачами, цікавилися навчальним процесом: напрямками освіти у нашому учбовому закладі, дисциплінами, які б вони хотіли засвоїти.

Майбутні абітурієнти оглянули аудиторії, біліотечний центр, пересвідчилися у високому рівні викладацько-професорського колективу МАУП, дізналися про насичене спортивне і культурне життя Академії.

Свідчення того, що майбутнім студентам в МАУП сподобалося — багато поданих до вступу заяв.

Піднесений настрій і велике бажання найближчим часом стати студентами МАУП — знаного і престижного вищого навчального закладу України — ось, що було атмосферою Дня відкритих дверей в МАУП.

Вже в цьому році кількість студентів, які будуть навчатися в Академії, значно зросте.

2 липня Міжрегіональна Академія управління персоналом знову запрошує  абітурієнтів на традиційний День відкритих дверей. Академія гостинно прийматиме у своїх стінах всіх бажаючих познайомитися з навчальним закладом. У цей день абітурієнти і їхні батьки зможуть особисто поспілкувалися з викладачами, методистами та керівництвом Академії, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії: на власні очі побачити Бібліотечно-інформаційний центр, навчальні корпуси, комп’ютерні класи, аудиторії, спортивні майданчики та мальовничі парки й алеї на території Академії.

Майбутні студенти матимуть можливість переконатися, що в процесі навчання в Академії вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних, політичних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема, психології управління та прийняття рішень, мистецтва переконувати та слухати інших. І найголовніше, в Академії студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту.

Цього дня найбільш далекоглядні з гостей мають можливість не лише обрати спеціальність, але й отримати знижку:

15% - на старші курси.

50% - на І-ий курс за перший рік навчання.

Знижку у розмірі 15% отримують абітурієнти, що вступають на старші курси Президентського університету МАУП, до технікумів при МАУП та до ліцею МАУП.

Знижки діють на суму, яка сплачується в касу чи перераховується на рахунок Академії.

День відкритих дверей у МАУП  -  2 липня.

Завітайте до нас!

Особисте знайомство краще за будь-яку розповідь.

Акція відбудеться  за адресою: м. Київ Фрометівська, 2 (МАУП) з 9.00 до 15.00

Тел. приймальної комісії:   (044) 490-95-05, (044) 494-47-47

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com