Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Обіцяють скасувати все антиукраїнське

«Наша Україна» обіцяє скасувати всі антиукраїнські рішення нинішнього режиму після приходу до влади. Про це заявив заступник голови політради партії «Наша Україна», екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко.

«Ми скасуємо всі антиконституційні і антиукраїнські закони і постанови нинішньої влади. Скасуємо все те, що забирає наш суверенітет і незалежність. Зокрема, так звані харківські угоди», — сказав він.

«Ми — за відновлення демократії в країні, ми — за парламентсько-президентську республіку. Скасуємо закон про внутрішню і зовнішню політику, через який в даний час Україна стала повністю беззахисною», — додав екс-міністр, повідомляє УНІАН.

Огризко також зазначив, що «угоди можна підписати, але якщо вони не вигідні для держави, то є механізми, щоб їх денонсувати».

На його думку, зараз «потрібно відродити віру в партію», яка захищає українські інтереси.

«Тому вже зараз потрібно підбирати людей в партію за принципом «трьох П»: професіоналізм, патріотизм і порядність», — наголошується в повідомленні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com