Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЧИ БУДУТЬ ВИБОРИ МЕРА ВОСЕНИ?

Фракція БЮТ в Київраді ініціює винесення вотуму недовір’я мерові Києва Леоніду Черновецкому і секретареві Київради Олесю Довгому, повідомляє «КоммерсантЪ-Украина».

У фракції вважають, що дії цих керівників стали причиною невиконання бюджету столиці в 2009 році майже на третину. Крім того, на думку членів фракції, пан Черновецкий повинен піти з посади у зв’язку з висновками тимчасової слідчої комісії Верховної ради з питань розслідування порушень Конституції і законів України посадовцями Київради і Київської міської держадміністрації.

За інформацією комісії, порушення в діяльності київських властей стали причиною критичного становища медичної галузі, охорона навколишнього середовища і техногенної безпеки столиці.

Грунтуючись на висновках слідчої комісії, голова Верховної ради Володимир Литвин, його заступник Микола Томенко (БЮТ), народні депутати Андрій Кожемякин (БЮТ) і Кирило Куліков (НУНС), 18 січня зареєстрували в парламенті два проекти ухвали про призначення позачергових виборів депутатів Київради і мера Києва.

Фракція БЮТ пропонує депутатам Київради призначити вибори мера Києва на 31 жовтня.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com