Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЛУЦЕНКО ЗА ТІСНУ СПІВПРАЦЮ

«Народна самооборона» на майбутніх місцевих виборах стоятиме пліч-о-пліч з політичними силами Арсенія Яценюка і Юлії Тимошенко. Про це заявив лідер партії Юрій Луценко.

Він уточнив, що «вже в серпні, як тільки будуть готові відповідні документи, партійні організації оголосять, в яких правових формах здійснюватиметься ця співпраця».

«Існуюча влада просто «не чує» думки і пропозиції опозиції. Більш того, опозицію в Україні намагаються знищити як явище. У цих умовах розрізненим опозиційним партіям і блокам потрібно домовлятися про найтіснішу співпрацю», — заявив Луценко.

Лідер «Народної самооборони» піддав критиці прийняті парламентом зміни до законодавства про місцеві вибори, що ініціюють фракцією Партії регіонів. «Новий закон про вибори до місцевих рад — не європейський», — заявив Луценко.

За його словами, «Народна самооборона» підтримує зусилля депутатів фракції БЮТ, які готують подання до Конституційного Суду щодо неконституційності ряду норм нової редакції цього закону.

Раніше в партії Луценко заявили про припинення існування однойменної депутатської групи у Верховній Раді.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com