Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Коаліція чекає нових душ

Депутат Володимир Марущенко спростовує інформацію про підкуп депутатів «Народної самооборони», що перейшли в коаліцію. «Мені ніхто грошей не пропонував», — сказав він.

Тим часом, за інформацією, скоро до парламентської більшості увійдуть ще декілька членів фракції НУ-НС, що представляють, зокрема, «Народну самооборону».

«Найближчим часом до коаліції приєднаються Катерина Лукьянова і Оксана Білозір», — повідомило джерело у фракції.

З Білозір поки зв’язатися не вдалося, а Лукьянова не виключила свого вступу до більшості. «Якщо моє входження в коаліцію допоможе рішенню якихось питань, зокрема кадрових, напевно, я зважуся», — заявила вона.

«Мене ніхто не насилує — я як увійду, так і вийду. Поки мені потрібний час. Я повинна для себе уточнити дуже багато моментів», — додала Лукьянова.

Лукьянова була одним з тих депутатів, хто активно закидав яйцями президію Верховної ради і спікера в день ратифікації «харківських угод», що закріплювали продовження терміну перебування в Криму Чорноморського флоту Росії до 2042 року.

Вона ж критично відгукувалася про президента Віктора Януковича і прем’єр-міністра Миколу Азарове, зокрема, критикуючи їх за невиконання передвиборних обіцянок.

«Ці люди, не бентежачись і не червоніючи, на кривій козі об’їжджають власні ж обіцянки. А після виборів всього лише пройшли два місяці», — обурювалася Лукьянова після того, як 14 квітня парламент відхилив законопроект про встановлення допомоги малозабезпеченим сім’ям на рівні прожиткового мінімуму.

Як відомо, в п’ятницю в коаліцію Стабільність і реформи» перейшли 6 депутатів «Народної Самооборони».

Після цього представники «Народної самооборони» і фракції НУ-НС, в яку вона входить, заявили, що депутатів підкуповують грошима і обіцянками політичних вигод.

Зокрема, депутат Тарас Стецькив і лідер «Народної самооборони» звинуватили в «вербуванні» і «покупці» депутатів Давида Жванію.

Ю.Луценко заявив, що на поточному тижні буде ухвалено рішення про ліквідацію парламентської групи» Народна самооборона».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com