Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВІДРОДИМОСЯ ІНТЕГРУЮЧИСЬ

Народний депутат України від Партії регіонів, голова Ради «Правозахисного суспільного руху «Російськомовна Україна» Вадим Колесніченко заявив, що взаємовигідна інтеграція з сусідніми країнами в найбільш важливих галузях економіки — це шлях до відродження економіки і зміцнення позицій на міжнародній арені. Про це він сказав у вівторок, 11 травня.

«Потрібно, нарешті, усвідомити, що країна не може розвиватися в повній ізоляції від економік сусідніх країн. Цього немає ніде в світі», — підкреслив В. Колесніченко. За його словами, «взаємовигідна інтеграція з сусідами або іншими державами в найбільш важливих галузях економіки — це шлях до відродження економіки і зміцнення позицій на міжнародній арені».

«Люди втомилися від обіцянок, вони хочуть стабільності, хочуть працювати, отримувати зарплату і нормально жити, а не брати участь в нескінченних мітингах, на які їх знову звуть «заслинені месії», — додав депутат.

При цьому Вадим Колесніченко заявив: «Зі сторони пані Тимошенко і її команди, присутніх на вихідних для створення чергового ГКЧП, вже багато років тільки і звучать заклики до боротьби за владу, навіть тоді, коли вони знаходилися при ній. Працювати важко, а говорити про те, як треба працювати, набагато легше. Ось і зайняті «захисники» національних інтересів улюбленою справою — говорильнею. При цьому вони вже прагнуть «забути», що, перебуваючи у владі 5 років, вони весь час вели боротьбу один з одним, з власним народом, з своєю країною. Що отримала Україна в результаті цієї боротьби? Повний хаос у всіх структурах влади, в економіці, в зовнішній політиці! І тепер, коли, нарешті, в кінці тунеля з’явилося світло, з’явилася надія на оздоровлення всіх сфер економіки, науки, культури, та і суспільства в цілому, вони знову піднімають гасла «боротьби в ім’я боротьби».

Кажучи про звинувачення з боку опозиції в тому, що представники правлячої коаліції при укладенні договорів з Росією поступаються національними інтересами України, депутат-регіонал обурився: «Про «здачу» яких державних інтересів йдеться?» «Ці інтереси повинні приносити користь народу, а не виключно окремим діячам у владі, як це було раніше», — пояснив він. «Інтереси повинні працювати на благо країни, а не виглядати як ощадна книжка радянських часів, яка зараз служить людям тільки нагадуванням про неотримані блага», — підкреслив депутат.

При цьому Вадим Колесніченко висловив думку, що «Тимошенко і компанії треба вже визнати і покаятися в своїй професійній неспроможності і моральній неохайності». «Саме при них, словами Тараса Шевченка, «доборолась Україна до самого краю», і реально постали питання втрати державності і розвалу механізму суспільного управління. При Тимошенко була втрачена економічна незалежність країни через узяті мільярдні кредити і повна здача національних інтересів в енергетичній сфері», — додав депутат.

Коментуючи створення опозицією «Народного комітету захисту України» і заяву Миколи Томенко про те, нібито 99% ініціатив Віктора Януковича — це ініціативи російськомовної частини України, Вадим Колесніченко виразив упевненість, що «Президент України Віктор Федорович Янукович не розділяє громадян за мовним принципом, як це робить в своєму коментарі пан Томенко».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com