Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗА УРЯДОМ ПИЛЬНО СТЕЖАТЬ

Якщо курс реформ нового українського уряду співпадатиме із задекларованими Конституцією ідеологічними позиціями, то депутати БЮТ їх підтримають. Про це заявила народний депутат від БЮТ, в.о. голови парламентського комітету з питань державного і регіонального будівництва Ольга Боднар.

«Влада взяла тайм-аут. Обіцяє пакет реформ. Ми також узяли паузу. Нам потрібно подивитися, що ж буде запропоновано країні цією «командою реформаторів», яка нібито готова йти на непопулярні реформи», — сказала депутат.

При цьому вона підкреслила, що не виключає підтримки парламентською фракцією БЮТ низки реформ, ініційованих новим урядом. «Якщо всі ці реформи співпадатимуть із задекларованими Конституцією ідеологічними позиціями, то ми їх підтримуватимемо», — заявила Боднар.

На думку депутата, опозиція повинна дати владі шанс показати свої преференції і стратегічні плани стосовно спірних питань державного курсу.

«Потрібно дати можливість чинній владі показати, з чим вона прийшла. Спершу кабінет Азарова повинен представити парламенту Програму внутрішньої і зовнішньої політики Української держави. Коли ми побачимо, які Україну чекають вектори, що влада має на увазі, коли хоче поставити пам’ятник Сталіну на території України або об’єднати три республіки в союз непорушний, навіщо їм Митний союз... Тоді можна вже буде послухати уряд, який оголосив себе реформаторським. Думаю, сто днів їм на це вистачить з головою», — заявила депутат.

«ForUm»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com